For Forespørgsel
+45 7515 4999
Vores nøgleord er høj service, høj
faglighed, samt Leveringssikkerhed
Vi er vokset med opgaven...
Vi startede i 1978, og konceptet er stadig det samme. Det betyder ikke at
udviklingen har stået stille, tværtimod!
Men service er stadig firmaets
omdrejningspunkt.
Firmaet Kongerslev Fasteners har siden 1978 været bindeled og leverandør til store danske industrielle virksomheder samt mellemstore og mindre produktionsfirmaer.

Vi har kunder indenfor forskellige brancher som vi betjener med et bredt sortiment af betfæstningsmidler. Flere har handlet hos os siden starten, hvilket betyder at vi i dag har et godt og tæt samarbejde.

På opfordring og ud fra kundens ide og skitse udarbejder vi en professionel CAD tegning, hvorefter vi indhenter tilbud blandt vore producenter placeret rundt om i Europa og Asien. Producenter vi har et godt kendskab til og kan stå inde for.

Vi er et team bestående af velkvalificerede medarbejdere med de bedste erfaringer omkring rådgivning og salg af betfæstningsmidler, til både indkøbere og professionelle håndværkere.
Vi bidrager gerne med ekspertise omkring de specialopgaver der bliver os pålagt, og er altid på udkig efter nye produkter og producenter som kan gavne vore kunder og vores position på markedet.

Med vores brede sortiment, indgår vi gerne i en dialog for at imødekomme kundernes ønsker og behov, om det gælder det helt store forbrug, den
mindre kunde specifikke levering eller, en skræddersyet produktion af befæstelseselementer,


Vores forpligtelse til dig

Din professionelle samarbejdspartner når det gælder alt indenfor skrue-og bolte.

Vi kalder os selv for "en god forbindelse", og det mener vi! Vores værdier er høj service, leveringsssikkerhed og et højt kommunikationsiveau.
- Skruer, bolte og facondrejede dele
- Nitter
- Specialemner efter tegning

Vi benytter Adobe Reader

Forside  |   Firmaet  |   Produkter  |   Kontakt  |   Tilbud  |   DIN-Katalog  |   DIN-katalog-A2-A4  |   Skruer  |   Copyright © 2020 Kongerslev Fasteners ApS. All Rights Reserved.